Besparen met Woolsocks, hoe werkt dat precies?

Besparen met Woolsocks, hoe werkt dat precies?

Met de blijvende hoge inflatie worden de dagelijkse uitgaven zoals boodschappen helaas steeds duurder. Dit zorgt ervoor dat steeds mensen steeds meer moeite hebben met het huishoudbudget en met het behouden van hun koopkracht. Iedereen vraagt zich dan ook af: Hoe kan je eenvoudig besparen?

Besparen op abonnementen, contracten en verzekeringen Als je wilt besparen is een goed startpunt om te kijken naar je abonnementen, contracten en verzekeringen. Dure abonnementen, contracten en verzekeringen of zelfs abonnementen die je niet gebruikt, kosten je namelijk onnodig veel geld. Onnodige abonnementen beëindigen of overstappen met cashback kan eenvoudig via bijvoorbeeld de Woolsocks app, lees meer in deze Woolsocks review.

Besparen met Woolsocks, hoe werkt dat precies?

Automatisch besparen met Woolsocks Verder kan je met Woolsocks ook besparen door online en in winkels te winkelen. Je krijgt namelijk automatisch geld terug als je geld besteed bij winkels als de Hema of Action en supermarkten zoals de Lidl, Albert Heijn, Jumbo en Hoogvliet! Dit noemen we ook wel ‘cashback’ wat ‘geld terug’ betekent. Na een aankoop, in de winkel of online, krijg jij als klant (en gebruiker van Woolsocks) dus geld terug. Het kan worden gegeven door een bedrijf zelf, maar vaker zie je dat dit via tussenpartijen loopt zoals Woolsocks.

Het mooiste van dit alles is dat dit in de meeste gevallen volledig automatisch gaat, ik zeg meestal, want soms moet je via de app doorklikken naar een bepaalde online winkel voor cashback. Maar met fysieke locaties, bijvoorbeeld als je bij een supermarkt per maand €500 uitgeeft aan boodschappen, dan ontvang jij eenvoudig €10 terug per maand. Dat lijkt misschien niet veel, maar dit stapelt al gauw op tot grote bedragen. Daarbij komt dat je het geld toch wel had uitgegeven! Je hebt die boodschappen nu eenmaal toch wel nodig!

Inzicht in je financiën Met de inzichten van de app kan je op een eenvoudige manier je financiën bijhouden, een soort kasboekje dus, maar dan bijna volledig automatisch. Bijna, omdat je soms de app even moet helpen om een afschrijving of bijschrijving te categoriseren aan een bepaalde soort uitgave, bijvoorbeeld tankkosten of een dagje uit.

Alle voordelen van Woolsocks op een rijtje

- Gratis of met korting nieuwe producten uitproberen via de app

- Je ontvangt automatische cashback bij fysieke winkels en online

- Eenvoudig en gratis annuleren van ongebruikte abonnementen via de app

- Inzicht in je inkomsten en uitgaven, zodat je weet waar jij (te) veel geld aan uitgeeft.

- Automatische beloningen wanneer je met je betaalpas of passen betaalt bij winkels als Jumbo, Albert Heijn, Lidl, Hema, Etos, Action en Kruidvat

- Stockpoints als beloning krijgen bij aankopen online en in de winkel

- De app is gemakkelijk in gebruik en overzichtelijk

- De Woolsocks app is helemaal gratis en er zijn geen verborgen kosten

- Meer dan 35.000 cashback deals

Financiële vrijheid! Of je financiële situatie verbeteren? Dat zijn beide mooie doelen en gelukkig een stuk minder lastig dan je in eerste instantie zou denken. Met dejongebelegger.nl proberen we hier zoveel mogelijk mensen bij te helpen. Woolsocks is slechts één van de vele tips die wij met jou delen om jouw financiële situatie te verbeteren.